Find svar på dit spørgsmål her

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, men vær venlig at se om du ikke kan finde svar på dit spørgsmål nedenfor.
Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, så send os en besked her, eller ring til os (telefonnummeret står nederst på siden)

Synes du der mangler noget indlysende her, så kontakt os endelig hvis du har en idé til yderligere indhold i vores FAQ.

Hvad koster leveringen?
Leveringen koster 29 DKK såfremt din ordre er under 499 DKK. Er din ordre over 499 DKK er leveringen gratis. Alle ovenstående leveringer er til nærmeste GLS pakkeshop. Du kan altid vælge at få din ordre leveret til døren, det koster 59 kroner uanset din ordrestørrelse.
Hvilke betalings muligheder har jeg?
Du kan betale med Visa/Dankort, Visa, VisaElektron, MasterCard, Maestro, MobilePay og via bankoverførsel.
Hvor lang tid tager leveringen?
Bestiller du i dag (uanset tidspunkt på døgnet), afsendes din ordre i morgen. (Forbeholdt at de bestilte varer er på lager)
Er det sikkert at handle hos SmartWallet? Er mine data sikret?
Ja, det er helt sikkert at handle hos SmartWallet. Betalingsvinduet er krypteret med SSL Ingen af dine indtastede oplysninger videregives til 3. part.
Hvad sker der præcis efter at jeg har afgivet en ordre?
Når vi har modtaget din ordre, tjekker vi at betalingen er gået igennem, herefter printes en følgeseddel og ordren pakkes. Når ordren er pakket vil den blive afhentet af GLS som informerer dig via SMS og mail hvornår du kan afhente din ordre i den valgte pakkeshop.
Modtager jeg en faktura på min ordre?
Ja, vi sender en faktura til dig på mail.
Vil mine kreditkort ikke blive slidt på den side, der stikker ud af pungen?
Jo, der ville være et let slid da kortet ikke er beskyttet i toppen Hvor slemt det er, afhænger af hvad du ellers har i lommen hvor du opbevarer din SmartWallet.